Workshop - sessie

€61.94
Tax included

Via dit pakket schrijf je je in voor een deelname aan een 2 uur durende sessie, waarin je alles te weten komt over Kintsugi en deze prachtige techniek. Je brengt die dag iets gebroken mee en we herstellen het tijdens de les. Je mag zelf kiezen wat, porselein, een vaas, een kom of een gebruiken glas. Tijdens de les ga je merken dat er iets opmerkelijks met je gebeurt. Je maakt immers nieuwe verbindingen in je hersenen en je krijgt niet enkel een creatief gevoel maar tevens een voldoening een eer op je resultaat. 

Wens je dit pakket als cadeau te geven, dit kan uiteraard ook. Laat je vrienden of familie deelnemen aan één van de eerstvolgende sessies. Schrijf je vlug in via het agenda, want de plaatsen zijn snel vergeven.

Quantity

 

Veilige betaling

 

Snelle levering

 

Degelijk advies

 

Duurzaam resultaat

Deze sessie omvat:

In groep van ongeveer 12 personen, werken we elk aan iets gebroken. Een sessie duurt ongeveer 2 uur, maar loopt meestal iets uit.

Onder het genot van thee met een stukje cake leggen we je graag in detail uit hoe je van start dient te gaan om prachtige resultaten te bereiken.

Tip: Niet inbegrepen in deze workshop is je Kintsugi starterskit. Deze dien je afzonderlijk te bestellen en kan je die dag gebruiken om je eigen voorwerp mee te herstellen. 

12 Items
Grade 
11/07/2019

ipsum dolor sit amet, mel paulo

dolor sit amet, mel paulo sonet latine ad, vis te ridens oporteat, tale ipsum facilis pro ei. Utamur

Write a review

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password