Bio-cleaner

Bio-cleaner

€7.40
Tax included

Deze Bio-cleaner is een niet ontvlambare reiniger dewelke je kan inzetten om nog niet verharde Bio-resin mee te reinigen en verwijderen. Deze Bio-cleaner is ongevaarlijk voor de huid, maar je draagt toch beter handschoenen ter bescherming. Let op voor rubber of rubber-achtige onderdelen, deze kunnen snel worden aangetast door de Bio-cleaner. Gebruik de Bio-cleaner niet om je porselein of keramiek mee te reinigen of te ontvetten, voordat je de bio-resin gaat toepassen.  Immers de Bio-cleaner blijft steeds een beetje 'vettig' aanvoelen na opdroging en dit zal de kleefkracht negatief beïnvloeden. 

Quantity

 

Veilige betaling

 

Snelle levering

 

Degelijk advies

 

Duurzaam resultaat

Een 50 ml flesje met reiniger die probleemloos en ongevaarlijk alle gemorste items weer zuiver maakt. Let er vooral op dat je het gemorste bio-resin wegpoetst voordat deze volledig is uitgehard. Immers eens uitgehard is het Bio-resin met niets meer oplosbaar en uiterst hard en bestand tegen de meeste zuren en logen.  

Gebruik een papieren huishouddoek om de Bio-cleaner aan te brengen en weer te verwijderen. Tast de ondergrond niet aan. 

Tip. een wattenstaafje is ook wel handig ! 

10 Items
Grade 
11/07/2019

invidunt intellegat dissentias

tibique delectus maluisset. Idque nonumy consequat eum ne, appellantur definitionem id eum. Cu purto

Write a review

You might also like

Gift-box

Price €41.28
Hebben de grootouders al alles? Geef ze dan een onvergetelijke ervaring cadeau. Samen met de kinderen of kleinkinderen Kintsugi ontdekken. Geef hun...

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password